CAHAL Symposium

Het CAHAL symposium heeft intussen succesvol plaatsgevonden. Wij danken iedereen voor de getoonde interesse en aanwezigheid.


---
Het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden (CAHAL) is een samenwerkingsverband van de afdelingen kindercardiologie, cardiologie en chirurgie voor congenitale hartafwijkingen van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (AUMC) locaties VUMC en AMC. In breder verband is er via het CAHAL ook een samenwerking tussen de afdelingen intensive care en neonatologie.

CAHAL organiseert een  symposium bestaande uit twee parallelle programma's en is bedoeld voor cardiothoracaal chirurgen, kindercardiologen, congenitaal cardiologen, cardiologen, kinderartsen, gynaecologen, echocardiografisten en andere geïnteresseerden. De titels zijn als volgt:

Programma 1: Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene

Programma 2: Foetale cardiologie


Het programma is volop gevuld worden met wetenschappelijke en educatieve lezingen. U vindt dit onder het tabblad "Programma", aanvullingen daarop worden komende tijd toegevoegd.

Wij nodigen u van harte uit om u in te schrijven voor dit symposium. We zien u graag op vrijdag 9 september 2022!

Mede namens de leden van de programma commissie:
•    Prof. dr. M.G. Hazekamp, cardiothoracaal chirurg, LUMC en Amsterdam UMC, loc. AMC
•    Prof. dr. N.A. Blom, kindercardioloog, LUMC en Amsterdam UMC, loc. AMC
•    Dr. M.C. Haak, gynaecoloog, LUMC
•    Dr. B.J. Bouma, cardioloog, Amsterdam UMC, loc. AMC
•    Dr. H.W. Vliegen, cardioloog LUMC