Inschrijven 3e Nationaal TAVI-symposium

Donderdag 19 september 2024

Hieronder kunt u zich inschrijven voor het 3e Nationaal TAVI-symposium. Na inschrijving ontvangt u direct per e-mail een inschrijfbevestiging en de factuur. De bijdrage voor deelname aan deze dag bedraagt € 95,00, de betaling is alleen mogelijk via iDeal.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Let op; indien een referentie/PO-nummer nodig is vanuit de organisatie i.v.m. een declaratie, dan dient dit eerst intern te worden aangevraagd alvorens in te schrijven.

Persoonlijke gegevens: bevat verplichte velden
Accreditatie

NB. Vergeet dit veld niet in te vullen om de punten te kunnen ontvangen!

Parallelsessie: Voor elk tijdsblok moet u een keuze maken

Je dient voor alle parallelsessies een keuze te maken. Kijk voor meer informatie over de keuzes in het programma op https://registratie.roijecongressen.com/tavi. Zodra een parallelsessie het maximum aantal deelnemers heeft bereikt, kun je deze optie niet meer selecteren.

Kies uw parallelsessie voor 11.30 – 12.00 uur

Kies uw parallelsessie voor 12.10 – 12.40 uur

Kies uw parallelsessie voor 13.30 – 14.00 uur

Factuurgegevens

Na een succesvolle inschrijving ontvangt u per e-mail de factuur in PDF formaat, om dat te kunnen doen hebben wij de onderstaande gegevens nodig.

Betaling

De betaling van € 95,- is alleen mogelijk via iDeal, nadat u op inschrijven heeft geklikt gaat u direct door naar de beveiligde pagina om uw betaling te voldoen. U ontvangt per e-mail een factuur ter bevestiging.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering voor of op 1 september 2024 geldt dat uw betalingsverplichting komt te vervallen behoudens een bedrag van € 35,- aan administratiekosten. Bij annulering na deze datum bent u het totaalbedrag verschuldigd.
Algemene voorwaarden congresdeelnemers: u moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden congresdeelnemers, klik hier om deze te lezen.

Opmerkingen