NHRA Jaarcongres 2024


De inschrijving is op dit moment nog gesloten


Het congres van de Nederlandse Hart Ritme Associatie (NHRA) vindt plaats op woensdag 6 november 2024 in Congrescentrum Papendal te Arnhem.

De behandeling van hartritmestoornissen is een van de mooiste en meest veelzijdige deelgebieden binnen de cardiologie. Een vak waarin nieuwe inzichten en nationaal en internationaal onderzoek steeds weer leiden tot nieuwe ontwikkelingen. Wij bieden u weer een gevarieerd programma aan waarin we trachten alle facetten, de diversiteit maar ook de controversen van ons vakgebied te belichten.

Tijdens deze dag bespreken erkende experts met u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van device therapie en katheterablatie. Ook hebben we specifiek aandacht voor innovatie en registratie en is een sessie vol mooie studies van Nederlandse bodem inmiddels een vast onderdeel van het NHRA congres.

Een programma dat niet alleen relevant is voor cardiologen en elektrofysiologen, maar ook voor pacemakertechnici, verpleegkundig specialisten, physician-assistants en onderzoekers.

Namens de NHRA congrescommissie,
Dr. V.F. van Dijk