Inschrijven PA-Invest 2022

Donderdag 6 en vrijdag 7 oktober

Hieronder kunt u zich inschrijven voor PA Invest.

Meer informatie over de verschillende deelname pakketten vindt u op de website: www.pa-invest.nl/informatie/inschrijven. De betaling van de inschrijfkosten dient u direct te voldoen en is alleen mogelijk via iDeal.

Bent u geen lid van de NAPA en wilt u wel profiteren van de voordelen van een lidmaatschap, kijken dan eerst op de website www.napa.nl/over-napa/lidmaatschap/.

Let op; indien u een referentie/PO-nummer moet indienen bij uw organisatie, dan dient dit eerst intern te worden aangevraagd alvorens in te schrijven.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Persoonlijke gegevens: bevat verplichte velden

Privé postadres * (enkel t.b.v. dit congres, u ontvangt uw congresbadge per post thuisgestuurd)

Accreditatie

Let op; zonder uw accreditatienummer ontvangt u geen accreditatiepunten!

Type lidmaatschap :Type lidmaatschap is een verplicht veld
Aanwezigheid : Aanwezigheid is een verplicht veld
Workshops

Er zijn workshops te volgen, elk met een maximum aantal deelnemers. Hieronder kun u zich aanmelden, dit is optioneel en dus niet verplicht. Het is niet nodig om u vooraf voor de overige parallelsessies per tijdsblok in te schrijven, u kiest op de dag zelf welke sessies u verder wil volgen. Zodra een workshop het maximaal aantal bereikbare deelnemers heeft bereikt, kunt u deze optie niet meer selecteren.

Donderdag

Kies uw workshop voor donderdag 11.00 - 11.45 uur

Kies uw workshop voor donderdag 11.55 - 12.40 uur

Kies uw workshop voor donderdag 13.45 - 14.30 uur

Vrijdag

Kies uw workshop voor vrijdag 11.00 - 11.45 uur

Kies uw workshop voor vrijdag 11.55 - 12.40 uur

Hotelovernachting
U heeft de mogelijkheid om via ons een overnachting te boeken. Wanneer u hier gebruik van maakt kunt u bij het hotel inchecken middels uw achternaam. U ontvangt hiervan geen aparte bevestiging.

Overnachting oktober 6 oktober

Donatie goed doel: Donatie goed doel is een verplicht veld

Dit congres willen we met PA Invest bijdragen aan Artsen Zonder Grenzen

Artsen Zonder Grenzen biedt al 50 jaar medische zorg aan slachtoffers van aardbevingen, epidemieën, conflicten en andere rampen, omdat iedereen in crisissituaties medische hulp moet kunnen krijgen.

Onze teams van experts werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen. Van de chirurg in het veldhospitaal tot aan de fondsenwerver op straat. Medisch, menselijk en kritisch. We bieden medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. Als we onrecht zien, zal de wereld het weten. We sluiten niemand uit en laten ons niet tegenhouden. We zijn en blijven onpartijdig, deskundig en doeltreffend. Dat maakt het verschil tussen leven en dood. Kijk voor meer informatie over Artsen Zonder Grenzen op www.artsenzondergrenzen.nl.

Ik doneer Euro aan Artsen Zonder Grenzen, betaling wordt direct tijdens de afronding van uw inschrijving voldaan.
Factuurgegevens

Na een succesvolle inschrijving ontvangt u per e-mail de factuur in PDF formaat. Daarvoor hebben wij de onderstaande gegevens nodig.

Let op; indien u een referentie/PO-nummer moet indienen bij uw organisatie, dan dient dit eerst intern te worden aangevraagd alvorens in te schrijven.

Betaling

Betaling is alleen mogelijk via iDeal, nadat u op inschrijven heeft geklikt gaat u direct door naar de beveiligde pagina om uw betaling te voldoen. U ontvangt per e-mail een factuur ter bevestiging.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering voor of op 4 september 2022 geldt dat uw betalingsverplichting komt te vervallen behoudens een bedrag van € 35,- administratiekosten. Bij annulering na deze datum bent u het totaalbedrag verschuldigd.
Algemene voorwaarden : u moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden congresdeelnemers (klik hier) en de Voorwaarden PA Invest 2022 (klik hier).

Opmerkingen