Inschrijven Landelijke Assistentendag Cardiologie 2024 (LAC)

Vrijdag 27 september 2024

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de LAC. Na inschrijving ontvangt u direct per e-mail een inschrijfbevestiging en de factuur.

De bijdrage voor deelname aan deze dag vindt u terug onder het tabblad informatie. De betaling is alleen mogelijk via iDeal en dient direct te worden voldaan bij inschrijving.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Indien u een referentie/PO-nummer moet indienen bij uw organisatie, dan dient dit eerst intern te worden aangevraagd alvorens in te schrijven.

Persoonlijke gegevens: bevat verplichte velden
*
Accreditatie

NB. Vergeet dit veld niet in te vullen om de punten te kunnen ontvangen!

Factuurgegevens

Na een succesvolle inschrijving ontvangt u per e-mail de factuur in PDF formaat, om dat te kunnen doen hebben wij de onderstaande gegevens nodig.

Betaling

De betaling is alleen mogelijk via iDeal, nadat u op inschrijven heeft geklikt gaat u direct door naar de beveiligde pagina om uw betaling te voldoen. U ontvangt per e-mail een factuur ter bevestiging.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering voor of op 9 september 2024 geldt dat uw betalingsverplichting komt te vervallen behoudens een bedrag van € 25,- aan administratiekosten. Bij annulering na deze datum bent u het totaalbedrag verschuldigd.
Algemene voorwaarden congresdeelnemers: u moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden congresdeelnemers, klik hier om deze te lezen.

Opmerkingen